soin_massage_visage_eclat
shutterstock_263166245
shutterstock_156465497
helse-1


ANSIGTSMASSAGE & FODMASSAGE


Forkæl dig selv med vores dejlige ansigtsmasage og fodmassage her hos Fleur de Massage!


Vi tilbyder en afslappende ansigtsmassage og fodmassage. Dit ansigt og fødder har en række zoner, som med korrekt udført massage kan stimulere kroppens organer. Disse to massageformer kan derved skabe balance i hele din krop og sende en behagelig afstressende fornemmelse ud i alle dele af ansigt, fødder og krop.FODMASSAGE


Glemmer også du at passe og pleje dine fødder? En fodmassage er en fremragende måde at pleje dine fødder og resten af kroppen på. Dine fødder bliver udsat for meget i løbet af en dag og det er vigtigt at huske på, at det velvære der føler med, når man husker sine fødder. Vi lukker vores fødder inde strømper og sko hele året rundt og ikke altid, særligt for kvinder, det mest sunde fodtøj. Det er derfor alfa omega, at du husker at pleje dine fødder og hos Fleur de Massage findes der ikke nogen bedre måde, end vores dybdegående afslappende fodmassage, som får løsnet op for de opbyggede spændinger og afhjælper ømme fodsåler. Vores fodmassage gavner hele din krop:

  • Giver dig stor bevægelsesfrihed i både muskler og led
  • Afspænder din muskulatur
  • Forbedrer din blodcirkulationen
  • Din krop skiller sig af med affaldsstoffer
  • Inden massagen får du fodspa, så dine fødder bliver ekstra blødeANSIGTSMASSAGE


Den bedste metode mod aldringstegn er ansigtsmassage og så er det bare i det hele taget en lækker afstressende massageform.