foto-3
banner-2-1920x648
helse4
foto-1

HAWAIIANSK MASSAGE KØBENHAVN

Hawaiiansk massage er oprindelig en over 5000 år gammel rituel tempeldansmassage der indtil 1970’erne kun blev formidlet fra lærer til udvalgte studenter. Hawaiiansk massage bygger på den Hawaiianske Huna filosofi, der på smukkeste vis kombinerer massage, healing, dans og musik.

HAWAIIANSK MASSAGE ER EFFEKTIV MOD STRESS

Hawaii-massage er anerkendt over det meste af verden af massører, fysioterapeuter og kiropraktikere, som en effektiv behandling af stress-relaterede sygdomme. Massagen vil også styrke dit immunforsvar, idet den virker både udrensende og afspændende. Foruden at være sundhedsfremmende fysisk, er massagen også meget velegnet til følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt at være i nuet, at lade dig give slip og søge indad, så du kan mærke energien i og omkring dig.

Den hawaiianske massage kan som resultat løsne infiltrationer, blødgøre muskler, forbedre kroppens kredsløb og efterlade dig med fornyet energi og velvære, ved at den giver en mærkbar lettelse, fordi ophobet energi efterfølgende flyder bedre i og omkring dig.

FREMGANGSMÅDE VED HAWAIIANSK MASSAGE I KØBENHAVN

Fremgangsmåden ved hawaiiansk massage er brugen af lange, bløde og rytmisk bevægelser, der skaber langvarig ro i krop og sjæl. Hawaiiansk musik er en integreret del af behandlingen og udøveren bevæger sig kontinuerligt i en improviseret dansebevægelse. Massagegrebene kan udføres med tommelfingrene, håndfladerne eller mere typisk med lange, glidende tag med underarmene.