shutterstock_261609491
shutterstock_286003427
shutterstock_271646879
shutterstock_290089598
shutterstock_286003340
shutterstock_163787090
ThinkstockPhotos-492676582-300x200
helse4
helse-3


Er du stiv i nakken, øm i ryggen, eller trænger du blot til forkælelse? Så er en klassisk massage lige noget for dig.


KLASSISK MASSAGE 


Klassisk massage er en dybdegående muskelbehandling, som har til formål at løsne op og strække i stram og kort muskulatur, øge blodcirkulationen og rense affaldsstoffer ud af kroppen.

Her hos Fleur de Massage er metoden for klassisk massage en sammensætning af manuelle teknikker, hvor vi anvender statiske og bevægelige tryk. Vores dygtige massør aflæser kroppens tilstand med sine hænder og tilpasser massagens kraft ud fra, hvor stort tryk du ønsker og kan holde til.

Vores klassiske massage er i det hele taget en skøn afslappende massage, der også bygger på fingertryk, strygninger af det øvre muskellag. Massagen er dejlig stimulerende for hele kroppen og stimulerer skubber spændinger og stress udenfor døren.


RYGMASSAGE


Har du problemer med din Ryg, så kan jeg hjælpe med en god rygmassage,som der løsner op og afstresser din ømme og trætte ryg.

Forestil dig at rygraden er en træstamme og at rødderne er nede i lænden og kronen er oppe ved skulderbladene og oppe i hoved, grenene kan hurtig filtre sig ind i hinanden, og at man bliver hurtig træt nede i lænden, og iskiasnerven bliver for kort, så den skal strækkes ud.

Det er på den måde som vi sidder, står,  går og ligger på, at det er en folkesygdom, når man siger at man har ondt  i ryggen.

Så derfor anbefaler jeg at man tænker på sig selv og plejer sin ryg med jævnlig at få Rygmassage. Har du på begyndende rygproblemer vil det  lønne sig i sidste ende.


NAKKEMASSAGE OG SKULDERMASSAGE


En grundig massage i nakke og skulder, som øger ilt- og blodcirkulationen samt løsner op for dine indfiltrationer, så der er gennemstrømning til hjernen. Det gør at du kan dreje hoved bedre, og koncentrere dig, hvilket kan afhjælpe relateret skulder- og nakkeproblemer som for eksempel hovedpine.


Er du gravid så må du fortælle mig det da jeg er blind, og ikke kan se at du har mave. Jeg lægger en Madras på briksen så der er plads til din mave og bryster, den kan justeres alt efter hvor langt du er henne, så du kan ligge behagelig. Uanset om du er i begyndelsen af graviditeten eller om du nær din termin, så har man godt af at få lindrene massage, og priserne er det samme som de andre massage former.