foto-1
foto-3
foto-4
soin_massage_visage_eclat

Reiki healing


Reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Overbevisningen er, at alt i universet er energi lige fra det mindste molekyle til det største solsystem, som er forbundet med hinanden i et energetisk system. Reiki er kærlighed og styrke til den enkeltes healings proces og Reiki healing virker, uanset om du tror på Gud eller om du tror på healing.

REIKI HEALING GIVER HARMONISK BALANCE BÅDE FYSISK OG MENTALT

Reiki energien går derhen, hvor du som klient har brug for den. Med andre ord så er det dit eget system der bestemmer, hvad der har brug for healing og det styres af energi i harmoni mellem krop, sind og sjæl. Den healende effekt som healingsmassagen har, efterlader din krop i balance, både fysisk, mentalt. Du vil opleve at du får fornyet energi og øget velværet.

Reiki påstår at være en holistisk energi, der virker på alle energiniveauer: det fysiske, det følelsesmæssige, det mentale og det spirituelle og at kunne være med til at helbrede alle ubalancer, lige fra forkølelse til ondt på sjælen. Den healings form løsner altså op for blokeringer ved at rense ud på det fysiske såvel som det psykiske plan, som efterlader dig med fornyet energi og velvære.

FREMGANGSMÅDE VED REIKI HEALING

Under en Reikihealing overføres ”universel livsenergi” til dig fra vores behandlere. Energien kanaliseres til dig gennem behandlerens hænder. Reiki-energien er ikke behandlerens egen energi, men kanaliseret energi fra den såkaldte ”universelle kilde”. Healeren lægger sine hænder på din krop og energien kanaliseres herved gennem healerens hænder.

Reike healing har overordnet en rar afstressende effekt og giver både helbredende og afstressende effekt, og egner sig til alle, der har brug et fysisk og mentalt energiboost.