shutterstock_261609491
iskiasknogle
iskias

RYGMASSAGE

 

Har du problemer med din ryg, så kan jeg hjælpe med en god rygmassage, som der løsner op og afstresser din ømme og trætte ryg.

Man kan forestille sig at rygraden er et træ (stammen) og at rødderne er nede i lænden og kronen er oppe ved skulderbladene og oppe i hovedet. Grenene kan hurtigt filtrere sig ind i hinanden, og der er et stort tryk nede i lænden. Hvis Iskiasnerven bliver for kort eller der bliver trykket på den på grund af forkert sidde eller ligge stilling eller for meget pres, så skal den strækkes ud igennem bevægelse - bevæge sig eller med massage - også selv om det gør ondt, det er ok, det bliver bedre. Massage blødgør ryg, lænd og balder og ben, så den hurtigere falder på plads igen. Det er simpelthen den måde som vi lever på i denne moderne tid, hvor vi sidder på stole og ligger for meget og bevæger os for lidt, at det nærmest er blevet til en folkesygdom at have problemer med og ondt i ryggen.

Så derfor anbefaler jeg at man tænker på sig selv og plejer sin ryg med jævnlig at få rygmassage. Har du påbegyndende rygproblemer vil det lønne sig i sidste ende.